Rólam

Üdvözöllek, az én nevem Bulyáki Lili, és körülbelül 1 éve foglalkoztat a környezetvédelem és a tudatos élet témája. Szépen, fokozatosan haladok a hulladék csökkentésében, de másokat, Téged is szeretnélek erre motiválni. Ahogy a főoldalon is láthattad, nem tervezek világmegváltó projekteket, hiszen én úgy gondolom, hogy ha sokan sok kicsi dolgot tudatosan végzünk, azzal is hihetetlenül nagy eredményt tudunk elérni.

Egyszerű projektekkel, érdekes cikkekkel szeretném népszerűsíteni ezt az egyre ismertebb életmódot, úgy gondolom, hogy az északi országokhoz viszonyítva számos tekintetben le vagyunk maradva itt Magyarországon, ezek közé tartozik a tudatos életvitel is, aminek fejlesztésében remélem, hogy a blogommal is részese lehetek!

Sok kicsi sokra megy! – gondolj csak bele, ha az egész Föld lakossága (lassan 7,5 milliárd ember) csupán annyit tenne, hogy eldobható műanyag palackok helyett többször használatosat használna, már csupán ennek mellőzésével mennyi felesleges műanyagtól védenénk meg bolygónkat!